FAQs - FITNESSSCHEMAS.NL

Geen artikelen in wagentje

Frequently Asked Questions

Q? Hoe snel ontvang ik het schema?

A.

Nadat de bestelling definitief is geplaatst ontvang je op het door jou opgegeven e-mailadres het schema binnen 24 uur (ook in het weekend).

LET OP: Het kan voorkomen dat het schema in de map spam/ongewenste e-mail staat!

Mocht je geen e-mail hebben ontvangen dan kan je ook altijd je schema downloaden via mijn downloads.

Q? Hoe kan ik betalen?

A.

Je kunt veilig en gemakkelijk online betalen via Ideal, Paypal, Bankcontant/Mister cash, Bank transfer, Creditcard, Sofort banking, Belfius of Bitcoins.

betaalopties

Q? Hoe kan ik het abonnement opzeggen?

A.

Het abonnement is maandelijks opzegbaar via deze pagina. Als je het abonnement binnen een maand opzegt dan betaal je eenmalig. Om verlenging van het abonnement te voorkomen dient in ieder geval voor de dag van de nieuwe periode opgezegd te worden.

Q? Wat kan ik met een abonnement?

A.

Met een abonnement ontvang je één schema en kan je al je vragen over voeding en fitness aan ons stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. + eventueel maandelijks een nieuw schema aanvragen.

Q? Heb je een andere vraag?

A. We helpen je graag! Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij streven er naar om e-mails op werkdagen (ma t/m vr ) binnen 24 uur te beantwoorden.

KLANTENSERVICE

Wij zijn een team bestaande uit een voedingsdeskundige en verschillende personal trainers met maar 1 doel; behaal het maximale resultaat.

Heb je een vraag? We helpen je graag! Mail naar [email protected]. Wij streven er naar om e-mails op werkdagen (ma t/m vr ) binnen 24 uur te beantwoorden.

Fitnessschemas.nl
Kostmand 9
1276CG Huizen
[email protected]

KvK-nummer: 32125031
BTW-identificatienummer: NL002206761B71

Facebook
https://www.facebook.com/fitnessschemas.nl