Trainingsschema's fitness schema's - FITNESSSCHEMAS.NL

Geen artikelen in wagentje

Trainingsschema's & Fitness schema's

Trainen doe je nooit zomaar uit je hoofd. Als jouw missie is om goede resultaten te behalen, dan doe je dit volgens uiteen gezet schema. Nooit is er iemand geweest die met alleen wat halters en gewichten een mooi en strak lichaam heeft gekregen. Wil jij een verbluffend resultaat? Train dan met een professioneel schema. 

Persoonlijk trainingsschema voor Spiermassa - 8.2 out of 10 based on 133 votes

Een lekker strak en gespierd lichaam is het resultaat van hard trainen. Zoek je naar een manier om verantwoord meer spiermassa te ontwikkelen zodat het ook nog leuk blijft om te sporten?

Persoonlijk trainingsschema voor Afvallen

Beoordeling
(131 stemmen)
Persoonlijk trainingsschema voor Afvallen - 8.5 out of 10 based on 131 votes

Natuurlijk is je voeding belangrijk, maar beweging is minstens zo belangrijk bij afvallen. Buik- en andere spieren van je core zorgen er voor dat er meer calorieën verbrand worden, zodat je nog beter kunt afvallen op je buik en rond je taille. Voor afvallen geldt dat je de beste resultaten boekt als je een duidelijk doel voor ogen hebt, en als je weet hoe je dit doel moet bereiken. Het doel definiëren wij aan de hand van de ingevulde vragenlijst. De weg naar dit doel stellen wij voor je op in een persoonlijk trainingsschema afvallen.

Professioneel Marathon Trainingsschema

Beoordeling
(27 stemmen)
Professioneel Marathon Trainingsschema - 8.0 out of 10 based on 27 votes

Wilt u altijd al een marathon lopen dan zijn dit de schema's voor u! Elk schema brengt je dichter bij de marathon maar natuurlijk hoeft dat niet perse het doel te zijn! Wilt u gewoon fit zijn en een goede conditie hebben en lekker buiten kunnen trainen dan zijn dit de perfecte schema's voor u! 

Professionele sixpack workout voor thuis - 7.5 out of 10 based on 33 votes

Als de zon begint te schijnen wil je er natuurlijk tip top uitzien. Die blokjesbuik kan dan absoluut niet ontbreken. Je begint op tijd met trainen maar de sixpack verschijnt niet zo snel als dat je had gehoopt...

Dames benen, billen, buik trainingsschema - 7.9 out of 10 based on 46 votes

Speciaal een schema voor de dames die zich willen focussen op de Benen, billen en de buik!! De bekende 3 B's hebben we in een mooi en uitdagend schema gezet zodat u er veel plezier van zult hebben!