Professionele sixpack workout voor thuis - FITNESSSCHEMAS.NL

Geen artikelen in wagentje

Professionele sixpack workout voor thuis

Beoordeling
(35 stemmen)
Professionele sixpack workout voor thuis - 7.3 out of 10 based on 35 votes
Professionele sixpack workout voor thuis

Als de zon begint te schijnen wil je er natuurlijk tip top uitzien. Die blokjesbuik kan dan absoluut niet ontbreken. Je begint op tijd met trainen maar de sixpack verschijnt niet zo snel als dat je had gehoopt...

De beste oefeningen voor een sixpack

Je bent opzoek naar een effectieve training die ervoor zorgt dat die sixpack binnen afzienbare tijd te zien is. Zoek dan niet verder! De oefeningen in dit e-book zorgen ervoor dat niet alleen die sixpack te voorschijn komt maar ook zal je core (onder andere je onderrug) veel sterker worden. Door het versterken van je core zul je dat ook merken tijdens dagelijkse bezigheden. Denk bijvoorbeeld aan het tillen of verplaatsen van zware dozen. Ook hiervoor gebruik je de spieren in je core (buik, onderrug).

Thuis, op elk moment uit te voeren

De oefeningen voor het krijgen van een sixpack zijn opgesteld door erkende trainers en thuis uit te voeren. Het is wel zo gemakkelijk om een fitness matje te hebben maar ook een badlaken voldoet. Veel van deze oefeningen zullen namelijk op de grond uitgevoerd moeten worden.

Duidelijke uitleg + afbeeldingen voor het krijgen van een sixpack

De oefeningen zijn niet alleen door beginners uit te voeren maar ook door mensen die al langere tijd fitnessen en dus de nodige ervaring hebben. Stap voor stap zullen de oefeningen aan je uitgelegd worden. Daarnaast bevinden zich in dit e-book 3D-afbeeldingen die ervoor zorgen dat vanuit elke invalshoek duidelijk is hoe je de oefening moet uitvoeren.

Is het toch niet helemaal duidelijk hoe de oefening uitgevoerd moet worden? Dan staan wij voor je klaar. Vragen kunnen altijd gesteld worden via e-mail en/of telefoon.

Professionele sixpack workout voor thuis

  • Oefeningen met 100% focus op het verkrijgen van een sixpack;
  • Stap-voor-stap uitleg met 3D afbeeldingen;
  • Voor beginners, jong, oud maar ook zeer uitdagende oefeningen voor de zeer ervaren sporter;
  • Opmerkingen of vragen? Stel ze via e-mail of telefoon!

Het verkrijgen van een sixpack kost je slechts eenmalig een investering van €9,95!

 


Slechts 9,95 (incl btw)


 


Voor een trainingsschema is de prijs €9.95 per maand. Hiervoor ontvang je één schema en kan je maandelijks een nieuw schema ontvangen + al je vragen aan ons stellen per e-mail. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..